Sumo

Vi fixa biljetter till en av årets två sumoturneringar i Tokyo och fick bl.a. se världens två bästa sumobrottare. Det var grymt! Sumobrottning är jävligt coolt asså, asbra underhållning. Dom är typ som djur. Stället där dom bor och tränar kallas för stall (haha), där ryktas dom och äter konstig mat, sen rider deras tränare dom till tävlingarna. Vissa fighter är brutalt spännande, man tror att dom ska dö när dom ramlar för dom är så stora och tunga.

317581-129
En sumobrottare på McDonalds i Ryogoku Station.

317581-130
Reza, jag, Kanang, Agus och Sumo (på väg till tävlingen). Även om en sumobrottare kanske inte ser så stor ut på bild så ser man när dom går att dom är galet starka och biffiga, man inser typ att dom kan mosa vem som helst utan att ta av sig flipflopsen.

317581-128
Världens starkaste sumobrottare kör en liten ceremoni innan han brottas för dagen. Platserna där nere kostar typ asmycket, och det hände typ fem gånger att en sumobrottare bara flög ner och krossade nån.

Video från en sumofight mellan dom två starkaste sumobrottarna i världen, dom mötte inte varandra igår dock. Kolla publiken är så skön när favoriten förlorar.

317581-127
En snygg bild på Tokyo Tower tycker jag. Jag tycker att det är komiskt att det finns en 300m hög byggnad i Tokyo, som dom har valt att lysa upp oranget (asså... hur stavas det?) på nätterna haha. Tornet lyser orancht på nätterna alltså.

Kommentarer
Postat av: Davve

har du sumobrottats nått med thaibruden då viktor?

2008-01-23 @ 18:44:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0