Lite nya bilder, antligen funkade det!

Bilder fran i fredags, da var det fortfarande sommar, nu ar det typ host... :-/
(Man kan klicka pa bilderna, jag har haxat i html)

317581-19
Utsikt fran ett av campusen.

317581-18
Chill pa japanskan. Davis, Hilda och Eva i bakgrunden.

Tre bilder fran tåget nar jag åker över en flod på vag från skolan, kolla pa dom snabbt sa kan det bli som en film!
317581-19
Jag vet inte vad höghusen i horisonten är for stadsdel, dom ligger utanför min karta men jag skulle vilja åka dit, lär vara grym utsikt från dom.

317581-22
Fem sekunder senare. Där borde man kunna lira fotboll

317581-23
Ytterligare typ fem sekunder.

317581-21
Rikard och jag i stadsdelen Aobadai.

317581-21
Chris och Audun lirar pingis. Tänkte att det kunde vara intressant för er att se.

Hejdå!

Ny kamera

Hejsan, igar kopte jag ny kamera (Canon IXUS 70) och mobil i Akihabara, i det storsta elektronikvaruhuset jag nagonsitt sett, typ dubbla NK i Stockholm. Det finns mycket i Tokyo som ar sa stort att jag inte fattar det typ! Idag tog jag hursomhelst massor med bilder men denna dator ar helt stord assa. Jag lyckas inte ladda upp bilderna har pa sidan. Dessutom verkar alla mina tidigare bilder vara raderade, hittar dom inte pa harddisken.

I forrforrgar var det invigning, en ganska fattig sadan, for alla utbytesstudenter. Jag, Chris och en snubbe som heter Jeff missade typ hela nar vi kom en kvart for sent. En grej var dock kul, en snubbe stallde sig upp och bara: "my name is Tim, but you can call me Snake King, that`s cooler".

Idag tog introjapanskakursen slut och om nagra veckor borjar dom riktiga japanskakurserna, min sprakniva nu ar typ som en japansk tva-aring eller nat skulle jag tippa. Igar fyllde han Jeff ar, vilket han ska fira med karaoke ikvall hehe, ska dra dit nu, hejda!

Jag har gjort en skoluppgift!

här är uppgiften

Hej

Under dom senaste dagarna har jag gjort ganska mycket: klippt mig, spelat i arcadhallar, gatt med i en friidrottsklubb pa skolan, atit, chillat, sovit, karaoke, pluggat japanska, kopt saker i laskautomater, besokt Yokohama, skrattat at utbytesstudentens rikards uppsvullna fot (helt random) och kommunicerat daligt med japaner...  hursomhelst, jag hittade nagra bilder pa google som kanske kan sammanfatta pa ett intressant satt.

image11
Har ar dorren till vart dormitory, till vanster dar inne sitter receptionisten som dagtid hotar besok till oss som bor dar.

image12
Det finns typ dryckesapparater overallt, vissa av dryckerna ar helt sjuka och gar inte att dricka upp pga. smaken.

image13
Ibland kan det bli sa trangt pa tunnelbanan. Men jag har inte sett nagra som jobbar med att trycka in folk annu.

image14
Har ar en bild fran campuset mitt labb ligger i, Suzukakedai heter campuset, labbet ligger i ett sadant betonghus som syns i bakgrunden.

image15
I en san har arcadehall sag vi guden av alla gudar, en snubbe som totaldominerade pa att spela ett trumspel dar inne. han hade med sig egna trumpinnar i en specialvaska och trummade i ljusets hastighet.

image16
Nissan Stadium, har spelades VM-finalen i fotboll 2002. Och idag tranade jag dar med skolans friidrottsklubb. Nagra som var dar var grymt snabba, med tider under 11.


Hejda 


Såhär är det att leva i Tokyo

Typ biljakter och sånt

lite gamla bilder

kameran har pajjat (tyvarr morfar) men jag tankte att jag kunde lagga upp lite fler gamla bilder for nu har jag fixat en laptop till rummet (en ganska fattig men anda). Men det blir svart att fixa nya bilder tills jag har kopt en ny kamera tror jag.

I tisdags borjade jag lasa japanska, men fler kurser ar pa vag. jag har ocksa borjat hanga lite pa labbet. labbet ar helt maniac, typ jattetrangt och kemikalier overallt. annars har jag turistat en del med dom andra utbytesstudenterna, det finns grymt mycket att se verkligen.

image6
Mmm... en till bild pa rummet. Just nu, i skrivande stund sitter jag faktiskt pa stolen dar.

image10
Det dar Eiffeltornsliknande torn ar Tokyo Tower och i forgrunden skymtar en skon utbytesstudent vid namn Chris.


image7
Har ar nagra japanska turister som kom en timma efter att den Kejserliga Tradgarden hade stangt for dagen, sa de fick noja sig med att ta kort pa tradgardens port. Som ni sakert kan gissa kom vi ocksa for sent.

image8
Den har gatan ligger i Akihara, "Electronic Town", en hel stadsdel med bara elektronikaffarer som ar jattebilliga och forst med allt, havdar dom.

vi hors!
/Viktor

Noagra bilder fran forsta och andra dagen

Idag aer det lordag och igar traffade jag dom andra utbytesstudenterna och gjorde lite introgrejer, pa eftermiddagen hangde jag med min guide Katsuhiro till labbet jag ska labba pa, sen drog jag in till Shibuya med nagra andra utbytesstudenter.

image1
Detta aer lite av mitt rum.

image3

Katsuhiro aer glad foer han hjaelpte mig med ett fixa taogkort.

image4
Shibuya pa kvallen, himla massa folk, men alla japaner ar sa lunga att det typ inte kanns stressigt.

image5
Sahaer ser det ut i omradet jag bor i, Fujigaoka. 36 minuter fran Shibuya med taog, sen en bit att ga.

aaarggghhh jetlag...!

jag var tvungen att skicka hem min jattetrevliga, knappt engelsktalande "tutor" for jag var tvungen att sova mitt pa dagen haha! nu ar jag vaken igen. men detta tangentbord haller pa att knacka mig, alla knappar ar skitsma!!

jag bor iaf ganska fint men det ar forbjudet att ta emot besok (!!!) och dodsstraff pa att lata nan sova over sa det ar lite synd for er som vill halsa pa. dom gillar regler pa det dar sovstallet kan jag meddela. forresten shit va varmt det ar har inne pa i detta rum!!! och det marks att det ar en star stad nar jag sitter pa ett internetcafe 40 minuter med tag fran centrala tokyo och det kanns som drottninggatan utanfor, iofs ar min gata jattelugn men det ar typ ett litet centrum har dit jag gick nu.

forresten gor det inte sa mycket att folk inte kan snacka engelska (min "tutor" katsuhiro blandar ihop he och she vilket blev sa komiskt att jag var tvungen att pressa tillbaks ett anfall hehe) for dom har sma dictionary-datorer dar dom skriver in pa japanska sa kan jag se pa engelska hehe.

aja skriver mer sen, blev lite rorigt detta.
/viktor

lite tips

för alla som inte har nått att göra i väntan på andra uppdateringar.

Min brorsas innebandyblogg: (Rekommenderas starkt)
I score two goals and make one tunnel
Once in a life time: I score no goals
Floorball season = over
Floorball season = started

Youtube:
En galen snubbe
En hiphopvideo: LIFE IS TOO SHORT
Vattenscenen i Extras!

En rolig hemsida:
The Best Page In The Universe

nu ska jag göra en länk

hej
tryck här och så kommer du till en hemsida.
funkar det?

RSS 2.0