Harajuku och andra stallen

I mandags gick vi planlost omkring i Shibuya och Harajuku, nojda over att ha hittat ett schysst hotell dagen innan. Efter lite shopping av Toad uppenbarade sig en herre som pa svag engelska namnde natt om gratis mat, dryck och natt om television om vi foljde med. Vi kom in pa typ ett fik eller en restaurang och tackades for var vanlighet, sedan tog han fram en kamera och sa "popular TV-show". Han satte Teddy vid ett annat bord och filmade hans ansikte pa en meters avstand medan Teddy fick ata mat (en skum risratt, med en korv och en rak donut i). Viktor kunde inte halla sig langre nar Teddy fick instruktionen att ta en tugga och sen nicka gillande och bara mmm... medan kameran gick. Sa filmade han Teddy i nastan 5 minuter sen var det Viktors och Kanangs tur, som forsokte folja samma instruktioner plus att fejka en konversation. Extremt roligt. Ska visas pa TV om nagon vecka verkar det som sa vi ska forsoka se, vi lar ju iofs klippas bort for vi var samst skadespelare. Sok pa "zoom in saturday" pa youtube sa kan ni se natt avsnitt.

Pa kvallen ringde hotellpersonalen vart rum (vi har blivit tvugna att byta hotellrum varje morgon, ganska komiskt) och sa att vi hade glomt en t-shirt pa forra rummet. Vi tyckte dom skulle slanga t-shirten. Nagra minuter senare ringde dom igen:
Hotellperson: You forgot a t-shirt in the room.
Teddy: ee.. yes.
H: Its about another thing in the room.
T: ok?
H: Can I talk about this now?
T: Ehh.. yes?
H: Its a yellow box.
T: Yellow box? ...Viktor vet du natt om en gul lada?!
V: Ehh... nej.
H: It is an eggshaped box hehe.
T: an eggshaped box...  Viktor vill du ha din gula lada (paskagg)?
V: Nej hehe.
T: You can trash it too.
H: Hahaha!

Pa tisdagen drog vi till Ginza och Electric Town (Akihabara), det var kul. Pa kvallen var vi pa karaoke sen joinade vi tre buisinessnubbar till en klubb (som var ganska tom). Buisinessnubbarna visade sig dock var helt galna dansare, en av dom var typ proffs, vi blev lite overraskade. Sa vi stannade och kollade, sen kl 03 gick vi och bowla med dom.

Sen i idag var i Kamakura och kolla pa tempel, det roligaste som hande var en tysk som var helt otrolig. Han hade en filmkamera och spenderade oandlig tid (typ mer an en kvart) med att filma en utsikt, utan att rora sig. Vilket innebar att han har ett obegransat material av stillbildsmaterial av kamakuras hustak nar han kommer hem till tyskland men som han skulle kunna ersatta med en enda bild fran en vanlig kamera. Aja, ha det bra hursomhelst.


Kommentarer
Postat av: albaN^

haha , skönt att dom bryr sig så mkt om en tom låda typ

2008-03-26 @ 13:57:26
Postat av: alban

kolla denna, kom upp på related videos på dintub när ja sökte på zoom in saturday : http://youtube.com/watch?v=t7X9MQi7uOU

2008-03-26 @ 14:03:36
Postat av: Viktor

Haha Albert du känner igen ställena han står på va?

2008-03-27 @ 13:22:51
Postat av: Marcus

Hehe, händer konstiga saker där borta.. kul. Skriv mer grejer nu. Lev som en japan nu teddy..

2008-03-29 @ 10:37:13
Postat av: hampus

hahaha fan vad skönt, lite avundsjuk jag fick fan inte vara med i ngn show ;(

2008-03-29 @ 13:02:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0